Presentaties bij examenonderwerp Staatsinrichting van Nederland

Net als voorgaande jaren is Staatsinrichting van Nederland voor de VMBO-leerlingen één van de twee examenonderwerpen (naast hetHistorisch Overzicht na 1900).

 

Speciaal voor deze leerlingen heeft Geschiedenisleraar.nl een aantal presentaties gemaakt over dit onderwerp. De presentaties zijn hier te vinden. Omdat de presentaties interactief zijn heb je Apple’s Quicktime nodig om ze te kunnen bekijken. Dit programma is hier te vinden.

Gerelateerde berichten:

    Nederland overwoog inval in Suriname
    Mogelijk oudste skelet van Nederland gevonden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>