Nieuwe webshop geopend

Vanaf heden is onze nieuwe webshop geopend! In onze webshop vindt u een (steeds groter wordende) collectie historische films (DVD/BluRay) tegen scherpe prijzen! De films zijn geselecteerd om in de les te gebruiken. Maar uiteraard ook gewoon om thuis van te genieten!

 

Op zoek naar een DVD of BluRay die niet staat in de webshop? Neem dan contact met ons op!

 

Daarnaast kunt inloggegevens aanvragen voor het exclusieve gedeelte van onze webshop. Wat is hier te vinden?

 

Een herkenbaar verhaal voor ons, geschiedenisleraren, is dat je altijd gebruik hebt gemaakt van dat ene programma, maar de videoband is gesneuveld! Gelukkig is veel hiervan nog bewaard gebleven in dit gedeelte van onze webshop! Vraag gratis inloggegevens aan om toegang de krijgen tot de beveiligde pagina’s. Dit kunt u hier doen.

 

Tevens staat bij elk onderwerp een link naar de webshop, indien daar een speelfilm over te vinden is.Gerelateerde berichten:

    Geschiedenisleraar.nl opent webshop
    Nu ook presentaties verkrijgbaar in de webshop!
    SchoolTV biedt extra informatie voor de VMBO-leerlingen

Reacties zijn gesloten.